Skip to main content

Over Ons

Wie is Canary Biking?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Wie is Canary Biking?

Wij zijn Jeanne en Astrid. Twee actieve dames die de afgelopen jaren wandelend en fietsend de eilanden ontdekt hebben. De afgelopen 2 jaar zijn we bijna onafgebroken op de Canarische eilanden geweest samen met onze hond Kyra, in een camper. Daardoor hebben we de eilanden heel goed leren kennen. Hoewel de eilanden bekend staan om de zon- en strandvakanties, is er veel meer te ontdekken én te doen.

Als rasechte Nederlanders willen we het fietsen op de eilanden stimuleren. Zo leer je mens en natuur op een natuurvriendelijke manier écht kennen. Het kán niet anders dan dat je verrast en geraakt wordt door het overweldigende gevarieerde ruige en lieflijke landschap van deze eilanden.

Onze visie?
[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
VAN ONGEKENDE NAAR BEMINDE FIETSBESTEMMING

Wat is onze visie?

Onbekend maakt onbemind, helaas is dat maar al te vaak ten onrechte waar. In onze ogen is er nog veel te ontdekken op de Canarische Eilanden als fietsbestemming. De diversiteit van de 7 eilanden heeft voor iedere fietser datgene wat die zoekt. Van relaxt fietsen en een eiland ontdekken tot aan serieuze challenges voor degene die de fietsprestaties wil verbeteren.

Voortdurend verbeteren we onze reizen en ontwikkelen we nieuwe pakketreizen om te laten zien wat de diversiteit aan mogelijkheden is. Ons netwerk van partners op de eilanden zal de komende jaren blijven groeien met geselecteerde fietspartners en accommodaties. Daarmee garanderen we iedereen de fietsvakantie van z'n leven!

Onze missie?
WAARVOOR KUN JE BIJ ONS TERECHT?

Wat is onze missie?

Wij willen jou bekend maken met deze fantastische veelzijdige eilanden. Ideaal voor actieve fietsvakanties. De te ontdekken MTB walhalla’s, de vele racefiets en gravelbike challenges. Met een E-bike kun je tegenwoordig een heel eiland rond. Daarbij delen we graag onze culinaire ontdekkingen met jou voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning, om weer op te laden voor de volgende rit.

Onze reizen hebben betrekking op alle 7 eilanden van de Canarische archipel. We verzorgen op maat gemaakte fietsreizen van A tot Z. Individuele fietsreispakketten met zelfgeleide of begeleide fietstochten. Om dat alles mogelijk te maken, werken we samen met fijne en betrouwbare partners voor accommodaties, transfers en fietsactiviteiten. Onze deskundige plaatselijke gidsen staan voor jou klaar met hun enorme kennis, ervaring en passie. Alles voor een onvergetelijke reis.

NEEM CONTACT OP

Meer weten over de Reizen?

Of heb je speciale wensen? Schrijf of bel ons. We helpen je graag.

+31 6 40 09 22 35WhatsApp met ons