Skip to main content

Over Ons

Wie is Canary Biking?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Wie is Canary Biking?

Wij zijn Jeanne en Astrid. Twee actieve dames die de afgelopen jaren wandelend en fietsend de eilanden ontdekt hebben. De afgelopen 2 jaar zijn we bijna onafgebroken op de Canarische eilanden geweest samen met onze hond Kyra, in een camper. Daardoor hebben we de eilanden heel goed leren kennen. Hoewel de eilanden bekend staan om de zon- en strandvakanties, is er veel meer te ontdekken én te doen.

Als rasechte Nederlanders willen we het fietsen op de eilanden stimuleren. Zo leer je mens en natuur op een natuurvriendelijke manier écht kennen. Het kán niet anders dan dat je verrast en geraakt wordt door het overweldigende gevarieerde ruige en lieflijke landschap van deze eilanden.

Wat is onze missie?
WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Wat is onze missie?

Wij willen jou bekend maken met deze fantastische veelzijdige eilanden. Ideaal voor actieve fietsvakanties. De te ontdekken MTB walhalla’s, de vele racefiets en gravelbike challenges. Met een E-bike kun je tegenwoordig een heel eiland rond. Daarbij delen we graag onze culinaire ontdekkingen met jou. Voor de balans tussen inspanning en ontspanning om weer op te laden voor de volgende rit.

Onze reizen hebben betrekking op alle eilanden van de Canarische archipel. We verzorgen op maat gemaakte fietsreizen van A tot Z. Individuele fietsreispakketten evenals zelfgeleide of begeleide fietstochten. Om dat alles mogelijk te maken, werken we samen met fijne en betrouwbare partners voor accommodaties, transfers en fietsactiviteiten. Onze deskundige plaatselijke gidsen staan voor jou klaar met hun enorme kennis, ervaring en passie. Alles voor een onvergetelijke reis.

Wat is onze visie?
WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Wat is onze visie?

Ondernemen op een natuurvriendelijke en persoonlijke manier. Het is onze passie om voor iedere actieve vakantieganger een passende vakantie samen te stellen. Vanaf het moment van aankomst tot aan het moment van vertrek. Zorgeloos op de fiets, je hoeft alleen nog maar te trappen en te genieten. Jouw plezier geeft ons plezier.

Meer weten?
NEEM CONTACT OP

Meer weten over de Reizen?

Of heb je speciale wensen? Schrijf of bel ons. We helpen je graag.

+31 6 40 09 22 35WhatsApp met ons