Skip to main content

Fietsvakantie
Lanzarote?

Klaar voor de fietsvakantie van je leven?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Georganiseerde fietsvakantie in Lanzarote?

Vind hier de fietsvakantie die bij je past. Recreatief en sportief op een E-bike, mountainbike, racefiets of gravelbike. Vanuit een verblijfplaats of meerdere. Staat jouw reis er nét niet bij. Laat het ons weten.

Reizen bekijken

Bekijk alle reizen naar Lanzarote

Ritbegeleiding

Ritbegeleiding

Soort Reis

Soort Reis

Reisduur

Reisduur

Type Verblijf

Type Verblijf

Waarom fietsen op Lanzarote?

Het Canarische Eiland Lanzarote ligt het dichtst bij de Afrikaanse kust ter hoogte van Marokko. Het eiland is slechts 85 km lang, maar het kent een grote diversiteit. Het dal van 1000 palmen, hoge kliffen, chille surfspots, leuke baaitjes, diepblauwe zee en honderden kleurrijke vulkanen in Het UNESCO Nationaal VulkaanPark Timanfaya. De indrukwekkende lavastromen lijken gisteren pas te zijn afgekoeld!

Ideaal fietsweer

Door het subtropische eilandklimaat is het een geliefde Europees, Spaanse fietsbestemming. Wil je op fietsvakantie in de zomermaanden, in de meimaand, in het voorjaar of in het najaar? Als het bij ons te koud en te nat wordt, heerst er op het fietseiland Lanzarote een bijzonder aangenaam klimaat. Ideaal voor het skippen van de winterdip met gemiddeld 8 uur zon per dag en nauwelijks regen.

Uitdagend voor ieder niveau

De fietsomstandigheden zijn geweldig! Goed onderhouden wegen, een uitgebreid wegennet en de overige weggebruikers houden beleefd rekening met de fietser. Je fietst door een uniek landschap: tussen mysterieuze maanlandschappen en vuurbergen, langs wijngaarden, over bergen en kliffen. Iedere fietser van ieder niveau vindt hier zijn eigen uitdaging voor een geslaagde fietsvakantie of fietstraining.

Vakantievibes na het fietsen

Na de inspanning is het goed toeven met Spaanse tapas op een terras, aan het strand of bij het zwembad. Op Lanzarote vind je buiten de toeristenplaatsen met heerlijke hotels ook kleinere verrassende gezellige hotelletjes, finca’s, tussen de wijngaarden of midden in een pittoresk wit dorpje met wuivende palmbomen.

Zoveel moois lekker dichtbij

Dit veelzijdige Spaanse eiland, deze fantastische fietsbestemming én zonvakantie in één vind je op slechts 4 en een half uur vliegen. Er zijn veel directe vluchten naar Lanzarote. Vanaf Amsterdam en Eindhoven, maar ook vanuit Brussel, Düsseldorf en Keulen, vlieg je rechtstreeks met Transavia, Tui fly, Ryanair, Brussels Airlines, Eurowings en Corendon.