Skip to main content

Op avontuur met een E-bike

Genieten van jouw fietsvakantie?

EEN REIS OM NOOIT TE VERGETEN

Heerlijk weg op een E-bike

Bezoek je een van de eilanden? Het is dan leuk om de Canarische Eilanden per fiets te gaan ontdekken. Tijdens het fietsen geniet je van adembenemende uitzichten en een heerlijk zonnetje!

30+

Uitdagende Routes

18

Unieke reizen

100+

Tevreden klanten

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Wat kun je verwachten?

Rij lekker vrij en zelfstandig het eiland rond of laat je wegwijs maken door een lokale gids. Die neemt je mee op avontuur op de eilanden en zorgt ervoor dat je een heerlijke dag op de fiets beleeft.

Ik wil op vakantie

Bekijk alle E-bike reizen

Ritbegeleiding

Ritbegeleiding

Soort Reis

Soort Reis

Reisduur

Reisduur

Type Verblijf

Type Verblijf

E-biken op de Canarische Eilanden?

Met een E-bike kom je vérder! En dat geeft nieuwe fietsmogelijkheden op de Canarische Eilanden. Het rondfietsen op een eiland geeft een heel andere ervaring dan rondrijdend in een auto. Je bent actief bezig en je staat in contact met de omgeving. Bovendien is het milieuvriendelijk. De meeste eilanden zijn bergachtig en de E-bike geeft dan net genoeg ondersteuning om die heuvels te bedwingen. Wist je dat grote delen van de eilanden UNESCO natuurparken zijn? Dát belooft wat!

E-biken op Tenerife

De meeste e-bikes op Tenerife zijn soort van mountainbikes. Dit heeft als voordeel dat je ermee de rustige natuur in kunt. Weg van drukke wegen en toerisme! Die E-bike geeft je de mogelijkheid om de omgeving rond je verblijfplaats net wat ruimer en sneller te kunnen ontdekken. Mocht je de E-bike willen gebruiken om echt de natuur in te gaan, dan raden we je aan om een met een ervaren gids op pad te gaan. Zo kom je toch op bijzonderder plekken.

E-biken op Gran Canaria

Fietsliefhebbers kunnen op Gran Canaria op hun gemak de omgeving verkennen op een E-bike. Kies voor een kustweg of een route door het gebergte. Een ding is zeker: met de fiets kom je verder, ben je sneller en lekker onafhankelijk. Er zijn diverse georganiseerde tours die toch altijd weer bijzonder zijn.

E-biken op Lanzarote

Lanzarote is een ideaal fietseiland om op eigen houtje het eiland te gaan verkennen met je e-bike. Het is een relatief klein en rustig eiland en de infrastructuur en verharde wegen zijn uitstekend. Ze doen er hier duidelijk alles aan om het fietsfanaten naar hun zin te maken. Met de e-bike kun je actief en toch relaxter de hoogte opzoeken en lange afstanden afleggen.

E-biken op Fuerteventura

Wie Fuerteventura een beetje kent, weet dat het een eiland is dat altijd een beetje anders is dan de rest. Andere eilanden zijn qua toerisme en bezienswaardigheden aardig ontwikkeld en alles is er in kaart gebracht. Dat is op Fuerteventura niet zo. Het eiland kent grote desolate gebieden, oneindig lange stranden aflopend in azuurblauwe zee, kilometers lange kliffen, uitgebluste vulkanen, slaperige dorpjes en aardig imposante gebergtes. De meest ideale e-bike is hier een mountainbike, omdat deze veel meer mogelijkheden geeft. Met de E-mountainbike kun je het ware Fuerteventura met haar vele secrets, via de vele onverharde paden écht gaan ontdekken.

E-biken op La Palma

La Palma, La Isla Bonita, La Isla verde. Het mooie groene eiland. Maar ook het steile en hoge eiland! Zelfs voor geoefende fietsers is dit eiland een uitdaging op wielen. Met de e-bike kom je hier een heel stuk relaxter boven en verder. Ze hebben hier diverse e-bikes: de e-trekkingbike, de e-mountainbike en de e-racebike.

E-biken op La Gomera

Het mooie eilandje La Gomera heeft een infrastructuur in de vorm van een spin. Om van de ene  in de andere vallei te komen moet je steeds naar het midden omhoog. De e-bike biedt hier geweldige mogelijkheden om je wel actief, maar zonder al te veel moeite te kunnen verplaatsen op dit eiland. Zowel een e-toerfiets als een e-mountainbike behoren tot de mogelijkheden.

E-biken op El Hierro

Het vriendelijke rustige, authentieke bergachtige El Hierro is groot genoeg om met een e-bike te verkennen en klein genoeg om je er thuis te gaan voelen. Fiets over stille boswegen en op wegen met weinig verkeer door lavalandschappen, langs vulkanen, door dichte dennenbossen. Naar de top van de berg en naar de zee. Kies voor een e-trekkingfiets of voor een e-mountainbike.