Skip to main content
TOP 10

Canary Biking onderscheidt zich zo:

1.     Lokale samenwerking

We werken samen met professionele lokale fietsbedrijven die geselecteerd zijn op goede recente fietsen, goede service en vriendelijke medewerkers. Zo profiteert de lokale middenstand ook van het fietstoerisme. Daarbij gaat het om e-bikes, racefietsen, mountainbikes en gravelbikes.

 

2.     Netwerk van geselecteerde fietsvriendelijke hotels

We beschikken over een groot netwerk van door ons beoordeelde hotels, zowel groot- als kleinschalig, zowel luxe als bijzonder, zowel in de toeristische centra als daarbuiten. Zo kunnen we aan alle persoonlijke pakketwensen voldoen. 

 

3.     Begeleide fietstochten

Canary Biking biedt begeleide fietstochten aan onder leiding van professionele begeleiders die de omgeving kennen. Zo werken we samen met lokale gidsen die afgestudeerd zijn in de toeristische sector.

 

4.     Kwaliteitsgarantie

Canary Biking onderscheidt zich door aan klanten een kwaliteitsgarantie te bieden. Onze geselecteerde fietspartners ter plaatse zorgen ervoor dat hun fietsen voortdurend in topconditie blijven. Er wordt voorzien in eventuele reparaties en onderhoud zodat onze klanten veilig en comfortabel kunnen fietsen.

5.     Specialisaties

Wij verzorgen pakketreizen voor goede elektrische fietsen, hoogwaardige racefietsen, mountainbikes en gravelfietsen. 

 

6.     Onze doelgroep

varieert van de getrainde fietser die zijn conditie en fietsvaardigheden wil verbeteren, tot de actieve vakantieganger die met een e-bike of een ander soort fiets ontspannen een eiland wil verkennen.

 

7.     Focus op duurzaamheid

Canary Biking profileert zich als een duurzaam bedrijf. Wij stimuleren fietsvakanties waarbij we onze klanten aanmoedigen om zich zo veel mogelijk met een fiets te verplaatsen. Zo hebben we een fietstrektocht ontwikkeld, met eigen bagagevervoer in bijgeleverde fietstassen.

 

8.     Canarische Eilanden specialist

Canary Biking specialiseert zich op fietsreizen op 7 Canarische Eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Gomera, La Palma en El Hierro.

9.     Van A tot Z verzorgd

Onze pakketreizen omvatten transfers, accommodaties, fietshuur, fietsroutes, fietsbegeleiding en indien nodig bagagevervoer. De Canary Biking prijzen zijn altijd inclusief verblijf, fiets en airport transfers.

 

10.  Pioniers

Bij Canary Biking begeven we ons ook off-the-beaten-track. Velen kennen inmiddels Tenerife en Gran Canaria als dé fietsbestemmingen. Wij weten dat ook de minder bekende eilanden zoals La Palma en El Hierro geweldige fietseilanden zijn. En dat willen we laten zien! De voordelen van deze onbekendheid zijn: dat het er rustig is op de weg en dat het toerisme slechts kleinschalig is. Daardoor bestaat daar nog steeds die authentieke Spaanse eilandcultuur!