Skip to main content
AVONTUURLIJK

Vrij en verantwoord

Fietsen door het betoverende landschap van de Canarische Eilanden is een onvergetelijke ervaring op zich, maar wanneer je dat combineert met het comfort van e-bikes en de praktische voordelen van eigen bagagevervoer in Ortlieb Back-Roller tassen, wordt het een onmisbare trektocht voor fietsliefhebbers. Canary Biking biedt een aantrekkelijke 8-daagse fietstrektocht die niet alleen de schoonheid van deze eilanden onthult, maar ook een aantal geweldige extra’s om van te genieten. Hier is waarom deze tour zo bijzonder is:

De Grote Voordelen van E-Bikes

Met e-bikes wordt fietsen voor iedereen toegankelijk. Zelfs als je niet over de benen van een profwielrenner beschikt, kun je nog steeds genieten van een actieve vakantie. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en langere afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over vermoeidheid. Dit betekent dat je meer kunt zien en genieten van je omgeving zonder je zorgen te maken over overbelasting.

Het Bijzondere van een Fietstrektocht

Een fietstrektocht is niet zomaar een vakantie, het is een avontuur op twee wielen dat je dieper in het hart van de bestemming brengt. Je verkent afgelegen plekken, ontdekt onbekende juweeltjes en maakt contact met de lokale cultuur op een manier die je in een auto of touringcar nooit zou ervaren. Het is de perfecte manier om de natuurlijke schoonheid en de diversiteit van de Canarische Eilanden te ontdekken.

E-bike reizen bekijken

Ecologische en Praktische Voordelen van Eigen Bagagevervoer

Het gebruik van Ortlieb Back-Roller tassen voor eigen bagagevervoer biedt meerdere voordelen. Ten eerste, het is ecologisch verantwoord. Je hebt geen auto nodig voor bagagevervoer, wat bijdraagt aan het behoud van het prachtige landschap van de Canarische Eilanden. Bovendien heb je al je essentiƫle spullen binnen handbereik, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het dragen van een zware rugzak. Het maakt de fietstocht comfortabeler en praktischer.

Gratis Ortlieb Back-Roller Tassenset

Canary Biking stelt zijn klanten een gratis Ortlieb Back-Roller tassenset ter beschikking van in totaal 40 liter tijdens deze e-bike fietstrektocht. Ortlieb is een bekend merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en waterdichte eigenschappen. Met deze tassen kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen terwijl je de eilanden verkent.

Kortom, een 8-daagse e-bike fietstrektocht op een Canarisch eiland met eigen bagagevervoer in Ortlieb Back-Roller tassen is de ideale manier om de Canarische Eilanden te verkennen. Het biedt de perfecte balans tussen avontuur, comfort en milieubewustzijn, en de gratis te huren tassenset maakt de deal nog aantrekkelijker. Dus, stap op de pedalen, geniet van de rit en laat de Canarische Eilanden je betoveren.

E-bike reizen bekijken